IOANNINA FOR EVER !!!!!!!!!

alekos000@gmail.com

Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ , ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΙΚΗ

"ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΤΥΧΗ"

Ανακουφισμένος από το τελικό 1-0 της ομάδας του εμφανίστηκε ο Νίκος Αναστόπουλος μετά τη νίκη του ΠΑΣ επί του Αστέρα Τρίπολης, λέγοντας πως θα έπρεπε το σκορ να είναι μεγαλύτερο...

...«Ένα παιχνίδι το οποίο λίαν επιεικώς έπρεπε να κερδίσουμε με 3-0, κατορθώσαμε έστω και στο τέλος να πάρουμε τους 3 πολύτιμους βαθμούς, μετά από μια πολύ σημαντική προσπάθεια που κάναμε.

Βέβαια το έργο μας είναι δύσκολο και θα χρειαστούμε περισσότερη και μεγαλύτερη προσπάθεια για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Περάσαμε μια δύσκολη εβδομάδα από πλευράς ψυχολογίας. Επειδή το κεφάλι μας είναι ακόμα στη λαιμητόμο, θα χρειαστεί και στα υπόλοιπα παιχνίδια που απομένουν να καταθέσουμε και την ψυχή μας στο γήπεδο, όπως έγινε σήμερα».

Για τις αλλαγές των Ρόβα και Ντάσιου που ακούστηκαν φωνές από την εξέδρα, ο Νίκος Αναστόπουλος διευκρίνισε: «Οι αλλαγές και των δύο ήταν αναγκαστικές λόγω τραυματισμού. Ο Ρόβας στο ημίχρονο έσφιξε τα δόντια για να βγάλει το παιχνίδι, αλλά μετά υπήρξε πρόβλημα. Να ξέρει και ο κόσμος κάποια πράγματα. Τέλος καλό λοιπόν όλα καλά. Ο κόσμος είναι απαιτητικός από την ομάδα και εμείς του δώσαμε αυτό το δικαίωμα, αλλά κάπου από την πολύ αγάπη τα χαλάμε. Ωστόσο ο κόσμος είναι η μεγάλη μας δύναμη. Από τις αντιδράσεις του κόσμου, ο καθένας επηρεάζεται ανάλογα με τον χαρακτήρα που έχει διαμορφώσει μέσα στα γήπεδα. Εγώ προσωπικά δεν επηρεάζομαι. Και ο Ντάσιος είχε πρόβλημα».

Για μια φάση στο πρώτο ημίχρονο, όπου φάνηκε να τσακώνονται οι Σίσιτς και Σαϊτιώτης για το ποιος θα χτυπήσει το φάουλ, ο Αναστόπουλος τόνισε: «Δεν υπήρξε κανένας τσακωμός. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Ο καθένας πιστεύει ότι είναι σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση και θέλει να χτυπήσει το φάουλ. Πριν από τον αγώνα ορίζουμε 2 παίκτες για να χτυπάνε τα φάουλ. Μη μπλέκουμε σε τέτοια πράγματα, το κλίμα είναι καλό στην ομάδα. Μη αρχίσω τώρα σε τι κατάσταση βρήκα όταν ήρθα».

Για το αν θα προλάβει ο ΠΑΣ το τρένο της παραμονής, ο Αναστόπουλος, τόνισε: «Αν θα προκάνουμε που έλεγε και ο μακαρίτης ο Χαρίλαος, θα το παλέψουμε. Έχουμε μαθηματικές και ουσιαστικές ελπίδες».

Για το ματς του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό ανέφερε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και εμείς θα πάμε να παίξουμε τη μπάλα μας. Και σήμερα θεωρητικά λέγαμε ότι θα κερδίσουμε , αλλά κερδίζουμε στο τέλος. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Ανάλογα με την απόδοση τα κάνεις εύκολα ή δύσκολα».

Σε άλλη ερώτηση για να σχολιάσει τις δηλώσεις Βλάχου για τη διαιτησία ο κ. Αναστόπουλος απάντησε: «Δεν σχολιάζω δηλώσεις συναδέλφων. Ούτε μιλώ για τη διαιτησία. Εμείς από σφυρίγματα τελευταία χάσαμε 4 βαθμούς».

Καταλήγοντας, σημείωσε: «Έχουμε μπροστά μας δύσκολη αποστολή αλλά ακόμα δεν είπαμε την τελευταία λέξη. Τελευταία μας πείραξε που δεν παλέψαμε τα παιχνίδια, αλλά θα τα παλέψουμε στη συνέχεια. Και οι παίκτες είναι άνθρωποι. Θα δώσουμε τη μάχη, αλλά να μας βοηθήσει και η τύχη».

Βλάχος: Αδικη η αποβολή του Μπαστία

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης Βαγγέλης Βλάχος δήλωσε: «Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες που αγωνίσθηκαν σ’ αυτό τον τραγικό αγωνιστικό χώρο. Ευτυχώς βγήκαν σώοι από το βούρκο των «Ζωσιμαδών». Συγχαρητήρια στον ΠΑΣ για τη νίκη. Δεν ασχολούμαι με τη διαιτησία, αλλά ήταν λάθος του διαιτητή η αποβολή του Μπαστία. Είναι η τέταρτη φορά που παίζουμε με λιγότερο παίκτη. Τις προηγούμενες φορές τα καταφέραμε, αλλά δεν μπορείς πάντα με λιγότερο παίκτη να τα καταφέρνεις να βγεις από το αδιέξοδο. Εύχομαι καλή συνέχεια στον ΠΑΣ που είναι συμπαθέστατη ομάδα».

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων ο κ. Βλάχος ανέφερε: «Μας αδικεί που παίξαμε με λιγότερο παίκτη και δεν είχαμε δύναμη στο τέλος να παλέψουμε σε κάποιες φάσεις. Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου